Artros

Center za ortopedijo in športne poškodbe

O nas


Smo zasebni ortopedski center specializiran za zdravljenje poškodb in obolenj gibalnega sistema. Odlikujejo nas strokovnost, predanost pacientom ter najsodobnejša tehnološka opremljenost centra. Na enem mestu zagotavljamo specialistično ambulantno obravnavo, celovito diagnostiko, različne oblike konzervativnega zdravljenja, izvajanje artroskopskih operativnih posegov in rehabilitacijo s fizikalno terapijo. 


Glavni cilj, ki ga zasledujemo pri našem delu je nudenje vrhunskh storitev na področju ortopedije z namenom odprave težav z gibali in povrnitve optimalne funkcije prizadetega sklepa v okviru danih možnosti.S kakovostnim delom in strokovnostjo si prizadevamo, da bi postali vodilni center za ortopedijo in športne poškodbe v širši regiji.
V sodelovanju z drugimi uglednimi ustanovami in priznanimi strokovnjaki skrbimo za uvajanje novosti na področju zgodnjega odkrivanja in zdravljenja obrabe hrustanca ter artroskopskega minimalno invazivnega zdravljenja poškodb in obolenj sklepov. Veliko pozornosti in truda namenjamo prenosu strokovnih izkušenj in znanj. Zdravniki našega centra so soorganizatorji tradicionalnega mednarodnega strokovnega srečanja International Live Arthroscopy Festival, ki se ga udeležujejo priznani mednarodni strokovnjaki s področja artroskopske kirurgije in zdravljenja športnih poškodb. Vsako leto organiziramo več delavnic in strokovnih simpozijev za fizioterapevte in športne trenerje ter druge strokovne delavce, ki sodelujejo v procesu prevencije, zgodnjega odkrivanja, oskrbe in rehabilitacije različnih športnih poškodb.
Zavedamo se, da je za vrhunske dosežke nujno spodbujanje razvoja vseh elementov kakovosti. Intenzivno vlagamo tako v znanje kot v tehnologijo. Želimo, da kakovost vseh področij naše prakse tvori osnovo za vaše zaupanje.

onas

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s