Artros

Center za ortopedijo in športne poškodbe

Kako do nas

Center za ortopedijo Ljubljana

Naš center v Ljubljani se nahaja na naslovu Tehnološki park 21.

Do nas najenostavneje pridete po ljubljanski obvoznici. Če prihajate po severni ljubljanski obvoznici, iz štajerske smeri, izberite izvoz Lj. Brdo, Lj. Vrhovci, ZOO, Hotel. Skozi prvo in drugo semaforizirano križišče vozite naravnos in takoj na naslednjem križišču zavijete desno.

Če prihajate po južni ljubljanski obvoznici, iz dolenjske ali primorske strani, izberite izvoz Lj. Brdo, Lj. Vrhovci, ZOO, Hotel, na križišču zavijete desno, nato vozite naravnost skozi prvo semaforizirano križišče in takoj na naslednjem križišču zavijete deso in prispete do Tehnološkega parka. Iz mesta pridete do nas po Cesti na Brdo, pri podjetju Kemofarmacija zavijete desno in nato po nekaj sto metrih zavijete levo. Najbližje mestno avtobusno postajališče je postajališče PREVAL, št. 330, do katerega pridete z avtobusom št. 14 VRHOVCI. Pred podjetjem Kemofarmacija zavijete levo in po nekaj 100 m prispete do Tehnološkega parka.

Tehnološki park 21 | Stavba D, 3. nadstropje | 1000 Ljubljana

Tel: 01 518 70 63
Urnik:
pon-čet: 08:00-19:00
pet: 08:00-16:00

Ambulanta Novo mesto

Naša ambulanta v Novem mestu se nahaja v prostorih zdravstvenega doma na naslovu Kandijska cesta 4, Novo mesto. Vhod v ambulanto je s spodnje strani zdravstvenega doma, ob vhodu v urgenco. Skozi glavni vhod zdravstvenega doma pridete do nas preko glavnega stopnišča po katerem se spustite nadstropje nižje.

Kandijska cesta 4| 8000 Novo mesto

Tel: 01 518 70 63

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s